Deze ochtend om 8 uur verzamelen bij Quick .... Een vroegertje in de herfstvakantie dus dat vraagt om een goede voorbereiding :

Bruce heeft op het moment andere dingen aan zijn hoofd :

Quick dit seizoen in de competitie 1 x gelijk gespeeld en 1 x nipt verloren... Op het ADO netwerktoernooi wonnen wij , maar dat was natuurlijk een korter format.

Eerst de warming up en de keeper inschieten.

In de 1e helft was Kyan de keeper...Onze jongens begonnen direct met aanvallend voetbal en perste er direct vanaf de aftrap een mooie aanval uit waarbij de bal werd voorgezet door Christiaan op Dilly die maar net mis ging.

Een storm van aanvallen van onze kant in slechts enkele minuten tijd ... En wij hadden niet eens gezegd dat ze met 7 doelpunten verschil moesten winnen vandaag ! ... Wat een hoge druk voetbal zeg op deze vroege morgen .. prachtig.

Christiaan ging mee naar voren en kreeg een mooie voorzet van Job en ronde goed af ... 1-0 en de druk werd hoog gehouden en zodra de tegenstanders kans hadden op een counter , dan grepen Thijs en Christiaan goed in.

In een mooie opbouw vanaf Kyan , kreeg Christiaan de bal rond de middenlijn en haalde hard uit richting doel ... De keeper kon de bal net uit het doel stompen ... Precies naar de plek waar Job stond ... BAM 2-0.

De tegenstanders krijgen na een mislukte aanval een corner ... Die wordt in-gedribbeld en direct ingeschoten 2-1 en ook direct erna valt de 2-2.

Hierna gingen onze jongens weer op zoek naar een doelpunt ... En na een mooie aanval over veel schakels van Santi , Dilly & Job kwamen we vlak voor de time-out op een 3-2 voorsprong.

Maar meteen na de time-out viel alweer de 3-3 .... Dan komt de bal precies goed voor de voet van Santi terecht ... Hij kijkt en haalt hard uit ...En ja hoor , de voorsprong was er weer 4-3.

Maar weer meteen erna de gelijkmaker ... 4-4 ... Spannend potje zo.

Christiaan onderschept een aanval en passt mooi op Kai ... Kai slalomt langs wat spelers en legt erna de bal prachtig af op Dilly ... En Dilly haalt vernietigd uit met links ... BAM ... 5-4.

Dilly nog een schot hierna die door de keeper werd tegen gehouden....En vlak voor rust deelde Santi ( onze panna-koning ) er weer 1 uit hoor ... Net als woensdag op training .

In de 2e helft werd Christiaan de keeper ... Kai begon weer aan een mooie dribbel en gaf een mooie pass op Kyan die maar net mis ging.

Thijs goed bezig achterin en kan af en toe goed zijn voet ertussen zetten maar na een mooie tegenaanval viel toch de 5-5.

Hierna was de organisatie weg en kwamen we 5-6 en 5-7 achter.

Vlak voor de laatste time-out had Santi nog een schot op het doel die de keeper tegenhield.

Thijs geeft bij de hervatting een mooie pass op Dilly die uithaalt , maar net mist ... De druk werd in de laatste minuten aan onze kant flink opgevoerd , want hier verliezen zou niet terecht zijn gezien het spel.

En ja hoor de 6-7 viel en nu snel op zoek naar de gelijkmaker ... Santi passt op Kyan en die geeft de bal aan Job ... 7-7 en nog  een paar seconden de tijd om de wedstrijd winnend af te sluiten ...

Veel paniekvoetbal achterin bij Quick ... En een zuivere handsbal van hun verdediger ... DOORSPELEN riep de leider van de tegenpartij .... DOORSPELEN ?? ... Onze keeper mag van ons de bal niet uit zijn handen trappen ... Zijn keeper mag de bal na een terugspeelbal van zijn eigen verdediger WEL in de handen pakken , wat niet volgens de regel is ... En bij een zuivere handsbal moeten we niet zeuren en doorspelen ...

Dat dachten we dus niet ... Vrije trap , en terecht,  in deze laatste spannende seconden ....

Job neemt plaats achter de bal ... Spanning neemt toe .. Publiek heeft het niet meer ...Kantine stroomt leeg richting ons veld ... Job neemt zijn aanloop en heeft maar 1 doel ... Scoren .... Hij kijkt ... Rent ... Haalt snoeihard uit ... De bal vliegt als een raket door de lucht ....

om vervolgens keihard tegen het ijzer van de lat te ketsen .... 7-7 en de wedstrijd wordt afgefloten.

Leuke spannende pot voetbal jongens ... GENOTEN ... Bedankt !

Volgende week spelen we een ( inhaal ) bekerwedstrijd thuis tegen Remo om 9.15 uur